3. Putovanje

Način putovanja do mesta kupovine sami birate, ali imajte na umu da će Vam tamo trebati vozilo da se prebacite od placa do placa, da izvadite sva neophodna dokumenta i eventualno da se odvezete do mesta gde ćete prenoćiti.
Taksi nije baš isplativa opcija, jer ne možete unapred znati kuda ćete sve ići u toku dana, a ako iznajmljujete rent-a-car, imajte u vidu da morate posedovati kreditnu karticu, jer malo koja inostrana kompanija prihvata depozit u gotovini. Možda je najzgodnije da na put krenete svojim vozilom, ili sa nekim u društvu, mada autobuski prevoz u jednom pravcu i rent-a-car takođe mogu biti prihvatljiva opcija. Šanse da za jedan dan izaberete automobil, pribavite sva dokumenta i uveče krenete natrag su zaista male. Trebalo bi da Vam se svidi baš prvi ili drugi automobil koji ste došli da pogledate na istom placu, da prodavac ima unapred pripremljen i EUR1 i COC obrazac, ili da ga dobijete istog dana do kraja radnog vremena, što je malo verovatno.
Ako smeštaj niste rezerevisali unapred, možete to učiniti i na licu mesta preko www.booking.com sa ponudom hostela, pansiona i hotela u mestu u kojem se nalazite.
Okvirne cene putovanja do Minhena preko Mađarske u nekoliko varijanti:
Svojim vozilom oko 200€.
Autobus + rent-a-car oko 70€ jedan smer, plus oko 80€ rent-a-car jedan dan.
Prevoz avionom 260 do 500€ + rent-a-car 80€.
Powered by WebExpress